I could really use a wish right now...

Gårdagen var super mysig, på dagen låg ja o schteekte vid obsevatorielunden :) sen vart de en låååång promenad me min söta bror Alexander som var hur lungn som hällst, jag va faktiskt riktigt förvånad då han vanligt vis vägrar att sitta i vangnen :O

I allafal på kvällen sen så åkte jag ut till Täby kyrkby för att umgås med Christoffer innan han drog till P&L ( vilket han gjorde i dag). Vi kollade först på fotboll  Spanien mot Portugal och som ni alla vet vann Spanien och vips så hade ja en små grinig Chrille vid mig :o haha, men de ändrades snabbt då vi började se på Kick-as ist. Riktigt bra film faktiskt och den va rolig oxå :) så kvällen va ruggit bra de tackar ja för :) <3

Inte bloggat på ett tag, men ja lever ja lovar ;)

Midsommar helgen måste ja bara säga va grymt nice. Firades först ute på ekerö hos min faster med familjen, Martin och Christoffer. Vart en mysig lunch med massa skratt och sen kubbspel då vi tjejer spöade skiten ur killarna ;). I allafal på kvällen drog vi till Täby kyrky för middag hos Christoffer  så vi kunde fixa oss lite oxå :) Senare på kvällen vart de först en vända till näsby för fest hos Nixx och senare vidare till Vallentuna för en ennu större o roligare fest :D träffade även på Musse där och vart överlycklig. Natten slutade med Alice i underlandet hos Christoffer som vi båda somnade till och sen vaknade av att Martin kom upprusandes för trappan o lät seriöst som 10 elefanter.
Efter att han kom så vart de en del flum spc när min kompis Luckas ringde o försökte få in mig till stan o Martin snodde min mobil o muppade sig som en idot. Luckas måste ju fan undrat va de e för idioter ja umgås med haha !Sen har de inte hänt så mkt mer en att jag har träffat Calle och umgåts med han vilket va ytterst trevligt de med.
Bild från i helgen :)

Roadtrip med Christoffer och Martin

Åkte i dag me grabbarna till Örebro för att kolla på bil till Christoffer. Va väldigt trevligt förutom att ja vart rå mobbad över mina grisgarv men inge ja kan rå för att ja gör liksom. I allafal Christoffer infan bilen va mkt intressant o bestämde sig för att köpa den så ska väl kanske me i morgon oxå o hämta den får se om ja orkar lr inte haha :)

Where are the hopes, where are the dreams? My Cinderella story scene

om allt endå vore lättare o man fick den man ville. Men allt måste ju alltid va så jävla komplicerat!

RÖSTA RÖSTA RÖÖSTA !

http://www.glasogon2010.se/03-05-10133645_751

I see the way you look at me, And even when you look away I know you think of me

Dagen har vart alldeles underbar enligt mig :). Var på Sophiahemmet i morse för ett läkar besök hos min professor, allt gick bra och han va nöjd över mina prov resultat osv så kännds rätt skönt efter. Måste bara säga det att jag har fan inte mått så här bra sen ja vart sjuk så de e bara super skönt, och för er som inte vet så har jag en kronisk sjukdom i mina tarmar vid namn Crohn.


Efter min läkar tid så mötte ja Christoffer vid parkeringen på Sophiahemmet för att gå en liten promenad innan jag skulle va barnvakt åt min bror. Så vi gick en bit ner mot Sture p och vidare bort mot Sergel o sen hem mot mig :) Men vi kollade oxå mobiler på vägen oxå o snackade massa skit ^^men va väldigt trevligt måste ja säga :) Sen vart dagen rätt slapp då min bror har feber så va mer att ligga framför tv med han o mysa en massa men ja klagar inte va rätt skönt de oxå.

Over and Out / Caroline
Slänger upp en bild på Christoffer :)
Min älskade bror <3

I wonder what it's like to be loved by you...

Sitter o har lite nostalgi tripp o lyssnar på Mcfly.. Vissa låtar finns de fan många minnen till så blir så där alldelses känslomässig nu på kvälls kvisten. I allfal ska till farbror doktorn i morgon på Sophiahemmet  så ska krypa ner snart. Så säger väl god natt på er :)
Over and out / Caroline
http://www.youtube.com/watch?v=kOofsUHFdjk

Öl, sprit o brännboll på gärdet !

Hellu alla snyggingar därute ! I går så tog ja min fina jävla spruta fick sällskap av Andreas Modin dit som moraliskt stöd, o de e ja mkt tacksam för måste ja säga :). Kvällen spenderades me han på hans firma fest på Gärdet. Träffade Christoffer där oxå, men så mkt av brännboll vart de dock inte haha vart typ 30 min spel och mitt lag som ja va med i med Christoffer förlorade. Men vi måste dock haft de bästa lagnamnet ever " ManGirl". Onykter som va så brydde man sig inte så mkt om man van lr inte.
Tycker dock synd om stackars Christoffer som opererat handen oxå så han är just nu lite invalid. Så va mkt man fick hjälpa han med, men bara gulligt på nå sätt haha! Men när de började bli för kallt ute så drog vi oss till nån Skinkan så vart de världens jävla efter fest hos han. Kul kul, men trevligast va nog promenaden från gärdet till Tekniska me Christoffer. Kl va väl så där 3 men hade de trevligt ändå, va hemma halv 4 så va lagom trött när ja vaknade i morse oxå. Inte så kul då ja va barnvakt men smällar man får ta ! 

Over and out / Caroline
Andeas o Christoffer !

En del av folket o går o jag :)


Och så avslutar vi me en bild på Martin :)

DYKA !!!

Sitter o drömmer mig bort just nu, vill iväg o dyka ! e så underbart härligt att göra de, få slapna av för en stund o bara känna sig fri. Finns fan inge bättre i livet!
Lite bilder från Malta sommaren 09 då ja tog min Rescue kurs ! :D

In case you're wondering I got that new I'm a single girl swag ;)

Oj oj nu har ja inte bloggat på några dagar här, men har haft fullt upp. Har vart på en snabb visit hos min mamma i Lindesberg och firat min älskade morfar som vart 70 den 10/6 :) va mysigt. Sen så va ja i Nora oxå o käkade min älskade Noraglass som ja typs skulle kunna döda för att då just nu, finns fan ingen godare glass asså. Sen på hemvägen så vart ja bara as förbannad på banverket och SJ. Då ja stod stilla me tåget i 2 h utanför Örebro han väl rulla 500 m tills tåget vart strömlöst.. Så ist för 2 och en halv timme hem så tog de 5 h. De sög ju -.-


Sen så var man på bröllop i helgen och ja hade då äran att sjunga Your song i kyrkan och de gick ju bra, bara de att man va så jävla nervös innan allt men när man väl va där uppe släppte liksom allt :)  Sen så fick ja träffa mina sysslingar från Belgien oxå va riktigt trevligt, spc när man sitter o pratar om gamla minnen från  när ja va jätte liten o va o hälsade på i Belgien. I allafall bröllopet va riktigt trevligt och har nog aldrig sett mina släktingar släppa loss så där måste ja säga ;) Dagen efter så vart de i allfall en brunch på de hela vid 11 tiden då alla satt bakis såg lite kul ut måste ja då få säga ^^ Hoppas att ja får bilderna snart från själva festen o bröllopet :D
I går kväll så vart de chillkrök oxå hos Andreas va riktigt trevligt o mysigt faktiskt o träffa alla :)  Va liksom tvungen o ställa upp på dem då de försökte få in mig till Sture p i lördags då ja va på bröllops fest ute i skärgården haha, men ja klagade inte ÅTERSTÄLLARE liksom ;)
Bilden e från kvällen då vi va hos Axel o körde för fullt :) men den får representera helgen oxå ^^
Over and out / Caroline

Fullt ös medvetslös !

Haha helgen har vart helt crazy shit säger ja bara. Va på Andreas studentmotagning i fredags och i lördags så vart de en spårad kväll igen me samma gäng - några o plus några andra haha. Så ja har då under helgen gift mig, skaffat barn fått nya släktmedlemar och en ny syster ! 


Men bilderna får tala för sig ! ;)


Familjen då, Först har vi då Elinore min syster, Jag morsan, Patrik Bror till Axel , Axel min man och sen Musse min och Axels son.  Dör fortfarande av garv över detta ! haha


Give me a shot to remember...

Kan inte sova !! gör mig galen på nå vis, men va ska ja skriva om då? Jo kom på att Fedrik kommer hem på lördag usch va man har saknat den mannen. Har inte sett han på 1 helt jävla år då han vart runt i Asien o gotta sig. Avensjuk ne va då? bara jätte mkt. Men ska väl ut o resa nån gång på mina egna ben oxå hoppas jag ;). Förövrigt så fyller Luckas år i dag oxå så ett grattis till han :D


Over and out / Caroline
Fick bli att jag slänger upp en bild på världens sötaste bror !  Alexander ^^Älskar den sötisen som bara den <3

Everybody's living like they're crazy in love

Dagen har vart helt underbar , då jag har shoppat, schtekt i solen vid handels och sen vart på handledarkurs med min fars vän björn. Så nu kan ja börja övningsköra wiiho lr nå, snarare se upp i trafiken här kommer CARRO!! Haha. Köppte mig i allafal body lotion från The body shopp i dag me doft av Coconut^^doftar as gott :D
Over and out / Caroline




Cause I fear I might break and I fear I can't take it.Tonight I'll lie awake feeling empty



Cause I'd rather waste my life pretending
Than have to forget you for one whole minute


Ignorance is your new best friend



There is no there is no getting over you



Dagens inköp e detta :) Shopping får ju en alltid att må bättre har ja hört och kan hålla med till viss del. Var oxå sista dagen i dag som ja va barnvakt åt Hugo känns skönt faktikst få pusta ut lite.
För övrigt så tog ja min jäkla HUMIRA spruta idag, fan va ont den ska göra men bara vänja sig då ja tar de varannan vecka.  Men så länge de hjälper så e de väl nå antar jag...

Over and Out / Caroline

RSS 2.0