wake me up when september ends

Hatar de här.. sitter bara o grinar på tanken de hela, vill inte att de ska ske o ja kommer nog inte va lungn förens du säger att du defenetivt inte kommer att åka. För ett du behöver nog inte oroa dig räcker inte för mig för chansen finns där den finns fortfaranden att du åker och ja inte vet om du kommer tbx, och de gör mig rädd riktigt jävla rädd...

-

Nyss köppt min frus födelsedags pressent, den e awsome och hon kommer älska det!  Blir ett minne för livet för hennes del :)
Sitter just nu bara  o försöker komma på nå rolig rim till pressenten. Ska komma på nå säkert^^
Hon fyller ju trots allt 9 lr opps va vist 19 i morgon så mitt aprillskämt blir stoor  :D<3

Kärlek är aldrig riktig kärlek förens den gör sig sårbar.

Håller på att städa mitt rum som seriöst såg ut som KAOZ innan ja började städa, men nu börjar de arta sig av något slag. Ska ju ha de fint i rumet då min älskling sak sova hos mig i morgon. På tiden de har mest varit hos han faktistk helt sjukt men trivs  hos han på östermalm. Ska rensa ur min garderob sen oxå o sälja de kläder ja inte vill ha känns som att det är påtiden att göra de!


Saknar båda mina älsklingar Elin och Johanni extremt mkt oxå de e galet jobbigt men får se dem snart så de  blir kalas ! :D
XOXO

Full rulle saft och bulle!

Hej och hopp alla goa o glada!  :)

Nu när våren e här? så tänkte ja ta tag i min blogg igen och börja skriva om hur de går för mig i mitt underbara liv.

Ni som känner mig vet att jag har fullt upp med skola och jobb just nu.  Har nämligen fått jobb på Event sael sweden som säljare.  Helt underbara och goa människor jag jobbar med där älskar alla och bäst av allt e att jag får jobba med min älskling Johanni där oxå.

Och för er som inte redan visste så har ja gått  och hittat min egna lilla drömprins  Johanni Günther som ja vart tillsammans med i snart 2 fantastiska månader. Men ska inte tröttna ut er me historien om hur ja hittade han :)



Xoxo

RSS 2.0