Tell me if this is real I need to know before I get too close

Fy fan sovit bort halva dagen känns de som, men kanske inte så konstigt när man inte somna förens 4 och sovit dåligt i veckan. Känner mig bara så där tom inombords just nu. Vill bara att allt ska va över, ge mig torsdag och samtalet ja väntar på. Så ja vet hur allt blir. Denna ovishet dödar mig. Hatar att känna så här faktikst finns inge värre, men älskar man någon så e väl väntan inte så farlig för att sen få va me den personen man älskar? eller har jag fel? Vad som en händer så kommer jag alltid att älka dig John Jacobsson...




Modevisning!

Ska på modevisning i kväll  :D
o dagens outfit e följande !



I don't wanna be in love...

Keep me safe inside
Your arms like towers
Tower over me

'Cause we are broken
What must we do to restore
Our innocence
And oh, the promise we adored 
Give us life again 
'Cause we just wanna be whole...


Allt känns fuckt up just nu men endå så känns allt bättre, hur går de ihop? Bra fråga. Sitter just nu o bara hoppas, hoppas att du inser ett o annat...

Over and out / Caroline

She's outta control, so beautiful

Ska snart till söder o pimpla vin me Karan :) blev i dag sit för igår då ja va så jävla trött. Somnade liksom 9 O.o ovanligt av mig men sånnt häder :) men ska ha trevligt i dag :)

Over and out / Caroline





Love is a blind whore with mental disease and no sense of humor!

Sitter just nu och kolla på min favorit serie, How i meet your mother! Dock gammla avsnitt men kul endå:). Borde igentligen sova men svårt när man vänt på dyngnet så får ta en nap när Hugo ska sova i morgon oxå. I allafal i kväll så va jag o hälsade på Viktor, va trevligt tycker ja:)  ska tydligen hjälpa den mannen att hitta lägenhet här i sthlm så han blir sthlmare på riktigt :). Dock tycker ja synd om han han e vrålförkyld o har världens hosta ! Hoppas bara att ja inte blev smittad nu :o.  I alla allafalfal, i morgon blir de att va nanny igen. Sen ska ja ta ett glas vin lr två me Karan! Shiit va år o dar sen ja träffade den mannen. Så ska bli trevligt :) 

Men nu ska ja försöka somna till How I meet your mother !
Over and out / Caroline

So if you want me, I don't come cheap

Tjohej alla glada!  I dag har ja vart nanny som sagt. Va as trött o bakis i morse men smällar man får ta efter att man blir utdragen av Malin, men det var värt de för ja hade as kul i går ;). Så i dag har jag traskat ute i solen me Hugo här om kring o vasastan och haft de mys. 

Over and out / Caroline

AIK <3




Måste säga de att mitt älskade AIK tog hem segern i dag mot Östern !  O där med e vi vidare i svenska kuppen ;)


Vi e AIK, AIK, vi e bäst! 
Vi e tokiga som fan, och fulla nu igen!

over and out / Caroline


Timon <3 Pumba

utgång me malin ! <3

Smile a last smile and believe that world will go on without you and your lies...

Åhh e så förvirrad, vet inte riktigt va ja vill me mitt liv hur ja vill ha allt osv. Det jag verkligen vill ha finns där så nära men endå känns de som att de e så jävla långt bort. Livet borde va som en dans på rosor tycker jag, men vi alla vet ju att så e inte fallet livet har en sjukt massa motgångar.


Men nu ska ja hoppa in i en varm o skön dusch  ^^

Over and out / caroline

You got so much love in you

Snart får jag går hem WIIHOO! :D  som tur är så är det inte långt hem till mig från min kussin. Skönt att vi båda bor i Vasastan ;). Så va ska man göra i kväll då bra fråga lär väl hitta något att göra ^^
Over and out / Caroline

Cos you'll always be the one who says Goodnigh

Sitter nu barnvakt åt Hugo som nu sover så gott :) FINALY! säger jag bara. Tog inte så där en halvtimme att få han till o göra de heller. I allafall hela barnvakt grejen går helt okej faktiskt Hugo är inte så jobbig som min broder på 1 år kan vara.. Men de e jag bara glad över, de gör min vecka lättare ^^. I morgon hoppas ja bara på att de blir sol så man kan gå en sväng me Hugo till Vasaparken eller något :)
Over and out / Caroline



RÖSTA RÖSTA RÖÖSTA !

http://www.glasogon2010.se/03-05-10133645_751
In o rösta på mig gott folk :)  Blir glad för varje liten röst ja får så klicka på länken här ovan o gör mig en liten tjänst :)
Over and out / Caroline

Hugge :)

Från och med i morgon blir ja nanny i en vecka åt den här lilla söt saken som bara råkar va mitt kussinbarn :).
Vart erbjuden de jobbet i dag, då ja endå bara går o drar mig om dagarna. Ja jag har en sabbats termin från plugget just nu så börjar skolan i höst igen.Mer om de nån annan gång, men ska bli skönt o tjäna lite extra stålar :)  och Hugo e inte den jobbigaste bebisen i världen heller så kommer gå galant (hoppas jag).
Men nu ska jag ta och krypa ner i min sköna säng o få mig lite sömn så man orkar me att vara nanny ;)
Over and out / Caroline

Första inlägget.

Vill börja allt med att tacka min kära vän Yrla för att ha hjälpt mig med min blogg i dag, så snällt och gulligt gjort av dig. Uppskattar  de här as mkt sak du veta :)

Och nu undrar säkert alla vad denna blogg kommer att handla om, och de kan jag tala om för er redan nu. Den kommer handla om mig min stora passion här i livet som är DYKNIN.  Hoppas ni  kommer tycka mina inlägg är intressanta och kommer vilja fortsätta läsa denna blogg :)
Over and out / Caroline

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0